Training : Me and my Energy

We leven in een tijd waarin we veelal vanuit ons hoofd leven.
We ervaren in deze tijd dat we van alles op allerlei gebieden moeten. Vaak zijn wij zelf degene die vinden dat we al die dingen moeten of het zit zo in ons systeem verweven dat je je er niet meer los van kunt denken. Je ervaart misschien dat je in de drukte of in de sleur van de dag mee gaat in de gewoonte of spanning van de dag. Soms ervaar je misschien wel dat je een kopje onder gaat door een golf die onverwacht aankwam. Onbewust gaan tegen de stroming van het leven in vechten vanuit ons hoofd en het kan zomaar zijn dat je hierin het contact met jezelf verliest. Of je bent gaan functioneren op de automatische piloot omdat je niet meer weet hoe je het anders moet doen.

Deze training biedt jou de mogelijkheid om uit je hoofd te stappen en terug te gaan naar jouw gevoel. Jouw basis. Zodat de ups en downs weer stabiel mogen worden en je leert begrijpen hoe je in elkaar zit.
Je komt weer terug bij jezelf.

Voel je dat je in de stroming mag gaan staan en er niet meer tegen in wilt gaan? Maakt het je moe en rusteloos en ervaar je soms stress in je lichaam of juist helemaal niks meer? Dan breng ik je graag terug naar een stuk voelen en bewustwording in jezelf.

Wat ga je leren?

* Je gaat tijdens de training leren begrijpen hoe patronen in je leven werken en hoe je dit kunt doorbreken.
* Je mag weer bij je gevoel komen, contact en verbinding maken met je hart en goed voor jezelf gaan zorgen.
* Je leert weer contact maakt met de aarde waarop je leeft en hoe je hierdoor makkelijker bij jezelf kan blijven.
* Je mag weer leren hoe je je grenzen aan kunt geven en je grenzen energetische kan verzorgen.
* Je mag leren wat je aan energie overneemt van andere en wat dat met je doet. Maar zeker ook hoe je je hiervoor kunt beschermen en jezelf kunt reinigen.
* Je krijgt uitleg over waarom je soms bepaalde mensen mag ontmoeten en wat het in je los maakt en wat het je mag brengen. * Je mag oude pijnlijke gevoelens loslaten en een plekje geven.
* Je mag je innerlijke kindje ontmoeten.
* Je mag kennis maken met de chakra’s en wat ze in ons liefdevolle systeem aan grote waarden hebben en hoe je ze kunt bekrachtigen, zodat ze in balans blijven.

 

Dit alles mag je ervaren en eigen maken tijdens de workshop:
Me and my energy.
Iedere trainingsbijeenkomst heeft een thema .
Meditaties, visualisatie, energetische oefeningen, creatieve ondersteuning  zullen afgewisseld worden.  Hierbij mogen we werken met edelstenen, de 5 elementen en de chakra’s en alles wat energie is. Zo mag je uit je hoofd komen en weer contact maken met je gevoel, met je innerlijke wereld en alles aan moois wat dat met zich mee brengt.

De training bestaat uit:
– 6 trainingsbijeenkomsten van 9:30 tot 11:30 a 12:00 u
inclusief, materialen en thee en koffie
– thuis oefenen +/- 15 tot 30 min per dag, met het werkboek en de meditaties of oefeningen. Mag naar behoefte meer.

  • De investering in jezelf is € 275,- incl. btw , werkboek en meditaties.

De training start in Mei op woensdag ochtenden de data en plek volgen nog. Meld je alvast aan.