The Rite of the Womb

De rite van de Baarmoeder.

The Rite of the Womb Healing.
Een prachtige baarmoeder healing.
De baarmoeder is geen plek voor
pijn en verdriet.

De baarmoeder is een plek voor geboortekracht, koestering, liefde en creatie.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt, misbruikt of onteerd. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht. Veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

De rite is een heling en activeert jouw vrouwelijke kracht. Zodat je jou vrouw zijn weer kan neerzetten hier op aarde. De Rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop zal kunnen stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

In een cirkel maken we contact met de pijn en dat wat we los willen laten. Onze baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. Onze baarmoeder is een plek van creatieve kracht en baren van nieuw leven of een nieuw begin. Nadat er creatie ruimte is ontstaan maken we contact met dat watje wilt manifesteren.

Hierna wordt de rite doorgegeven, dit is een energie overdracht vanuit de vrouwenlijn via de initiator naar jou. Het is een oude traditie van natuurvolken die nu heel de wereld over gaat. Vrouwen geven elkaar hiermee hun zachtheid en veerkracht door.
Het ritueel heelt je.

Wij werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes,adem en intentie, water , en het transformerende element vuur. Ook leer je hoe je deze rite bekrachtigt, je band met Grootmoeder Maan voelt en jouw relatie met Moeder Aarde.
Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’ . Als je de rite hebt ontvangen en het na-ritueel hebt uitgevoerd, dan geef je het door aan zoveel vrouwen als je wilt. Zodat vrouwen elkaar versterken door het delen van de vrouwelijke kracht en zachtheid.

Het is voor : mannen en vrouwen. Ook voor vrouwen zonder baarmoeder en ook voor mannen, zij hebben ook in de baarmoeder gelegen.

De Rite of the Womb.

Het ritueel is het krachtigste rond de volle maan.
Er zijn verschillende keuzes

1 De Rite of the Womb individueel, duurt +/_ 1,5 uur
en kost 75,- euro.

2 De Rite of the Womb met zijn 2e bv. vriendinnen , moeder en dochter enz.. het duurt +/- 1,5 uur
en kost dan 60-,  p.p.

3 De Rite of the Womb met een groep max. 8 personen.
Het duurt dan 2 a 2,5 uur
en kost dan 45,- p.p.

De Rite of the Womb organiseer ik op aanvraag.
Dus ik ontvang graag een berichtje of telefoontje als je
belangstelling hebt. Dan gaan we een geschikte datum plannen.
Hieronder kun je je aanvraag in vullen.