Medium en Trancehealing Therapie

Brengt Transformatie in jezelf. Het is tijd voor een nieuwe jij.

Als medium ben je een doorgeefluik van onze fysieke wereld naar de spirituele wereld en andersom. Ik vind het een meerwaarde om in het leven te ervaren dat deze werelden een zijn.

Het leren zien van de seintjes van boven en contact met de andere dementie brengt zoveel inzicht, steun en warmte. Deze ervaring gun ik iedereen.
Samen met mijn gidsen gaan kijken wat opdat moment in de weg zit liever gezegd, wat aan het licht mag komen.
Liefde is overal
om ons heen
en in jezelf.

Consulten.

Tijdens de consulten gaan we samen in verbinding met dat wat er is. Dit kan zijn, ik kies steeds de verkeerde partner , Ik ervaar een angst als ik in de bus stap , ik heb paniek aanvallen, ik ben heel onzeker, er is een patroon in mijn leven wat zich steeds herhaalt en ik wil dit graag doorbreken of helder krijgen wat ik hier van mag leren.
En dan zijn we voor mij bij het sleutel woord. We zijn hier om te leren.
Er is geen goed of fout , geen had ik maar , of waarom heb ik dat niet eerder gezien?
Alles gebeurd met een reden en op het moment dat het universum voelt dat het het moment is
Is het een straf? nee het is een liefdevolle leerschool waarin jij mag leren om de gelukkigste versie van jezelf te zijn.

Is aan jezelf werken makkelijk?
nee , het is het meest confronterende wat er is. Uiteindelijk geeft het veel inzichten en door patronen liefdevol te doorbreken en te laten bij de mensen bij wie ze horen. Gaat het jouw vrijheid en verlichting geven. Zodat jij mag ervaren hoe jij je leven wilt leven. Terug kijkende in liefde wat jouw heeft gemaakt tot wie je bent. Je gaat leren om in plaats van te zeggen hoe je het niet wilt , hoe je het dan wel wilt. Zo kun je de energie van jouw pad een nieuw licht en leven in te blazen met jouw aan het stuur.

Ook al is het nog zo donker er is altijd licht te vinden al is het nog zo klein.
Houdt je daaraan vast en laat het steeds groter worden.
Het is tijd om weer in het licht te gaan staan en jezelf uit de schaduw te halen.

In de consulten werk ik in verbinding met alles dat er is. We gaan kijken naar jouw vraagstukken en gaan het helder maken.
Dit doe ik d.m.v
– invoelen van de energie.
– contact maken met alles dat er is
– Famillie opstelling d.m.v edelstenen
– innerlijk kind
– Zielen van andere demensie
– Creativiteit
– natuur coaching
– In ontspanning naar vorig leven.
– verwijderen van negatieve energieen die in je systeem zitten.
– Affermaties, mantras,
– klankschalen en edelstenen en evnt. olieen
– huisreiningen
– energetische oefeningen.
Lees hieronder meer.

Hoe werkt het?

Ik bied verschillende vormen aan, zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past.

Transformatie traject.

Als eerste ontvang ik graag een mailtje sturen of een telefoontje.

Je mag me in het kort uitleggen wat het is waar je tegen aan loopt.  We gaan dan samen kijken wat er allemaal voor jouw mag gebeuren, zodat jij dichterbij jezelf mag komen.
Inzichten, tranen een glimlach, alle emoties mogen er zijn en worden omarmt en aangekeken. Overtuigingen die je ziel heeft aangemaakt en soms al generaties lang in je systeem zitten. Mogen zichtbaar worden en losgelaten worden. Uiteraard plaatsen we daar een nieuwe positieve overtuiging voor terug.
Het mag ontstaan vanuit puurheid en vertrouwen. Alles is oke.

Losse Transformatie sessie.

Deze liefdevolle sessie duurt +/- 60 min en kost 70,-

Het Transformatie traject.

Optie een:
Dit liefdevolle traject bestaat uit 3 sessies van +/- 60 min
De sessies vinden om de week plaats.
Het Transformatie kost als je het in een keer betaald
195,- inclusief btw

Optie twee:
Dit liefdevolle traject bestaat uit 6 sessies van +/- 60 min
De sessies vinden om de week plaats.
Het Transformatie kost als je het in een of 2 keer betaald
385,- inclusief btw

Na de sessie in het Transformatie traject ga je altijd naar huis met een oefening die je in het dagelijks leven kunt inzetten. Om meer balans in je leven te gaan creeren. Ik gun het jou zo , gun jij het jezelf ook om weer liefdevoller met jezelf om te gaan?

Disclaimer:

Ik ben geen dokter en geen tovenaar en geen psygoloog als er fysieke of geestelijke klachten blijven is het vanuit mij aangeraden om contact op te nemen met een huisarts andere deskundige die bij de klachten horen. Vervolgstappen zijn dus je eigen verantwoording.