Luisterkind voor kinderen en volwassenen.

Een fijne methode voor iedereen van o tot 100 jaar en daar voorbij. Heeft je kindje of jijzelf last van angsten, extreem boos gedrag of zeer aanhankelijk gedrag, weinig zelfvertrouwen, concentratie problemen of moeite met het uiten van emoties?

Soms zit je in een periode dat het allemaal niet zo lekker loopt en kun je maar niet doorgronden waar het aan ligt. Wat is er aan de hand? graag zou je antwoord willen op je vragen en willen weten wat er in het hoofd van je kind om gaat. Ook voor volwassen is een Luisterkind Afstemming fijn. Het kan inzicht geven in de patronen waar je tegenaan loopt of je gaat jezelf beter begrijpen.

Met een Luisterkind Afstemming kan dat…

Hoe gaat het dan in zijn werk?

De opleiding tot Luisterkindwerker is een officieel erkende beroepsopleiding. Met de Luisterkind methode maak ik op telepathische wijze contact met je kind. Het gebeurd op afstand in energie. Je hoeft dus nergens heen en er hoeft niks bijzonders gedaan te worden door jezelf of je kind als de Luisterkind Afstemming gemaakt wordt.
Ik ga luisteren wat de ziel te vertellen heeft. Hier maak ik een verslag, de Luisterkind Afstemming. Tijdens de Luisterkind Afstemming wordt er duidelijk welke knelpunten er in de weg zitten en wat er nodig is om dit te kunnen keren. Soms kan het meteen in een Luisterkind Afstemming gekeerd worden en soms is er inspanning van de ouders of voor jezelf nodig om het te keren.
Een Luisterkind Afstemming is waardevol en bijzonder. Maar kan ook zeker confronterend zijn omdat je soms als ouders ook geconfronteerd wordt met je eigen stukken. Het is goed om je hier bewust van te zijn.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je als volwassenen nieuwsgierig bent naar wat er in jouw leeft. Hoe het komt dat je niet op je plek zit op je werk. of waarom je een paniek aanval krijgt als je in een bus stapt. Of gewoon omdat je wilt horen naar wat jouw ziel nodig heeft om te groeien en opgelost mag worden.

Voor wie is een Luisterkind Afstemming dan?
Voor iedereen die gehoord wil worden van 0 tot 100 jaar en daar voorbij.
Via de Geboortebegeleiding beginnen we tijdens de zwangerschap al met afstemmen en tijdens de Levensbrug gaan we in verbinding met mensen die al naar dimensie zijn. Of die dement zijn of in coma liggen.

Wat heb ik nodig voor een Luisterkind Afstemming?
– Toestemming van de ouder of persoon zelf.
( kinderen boven de 10 jaar geven zelf toestemming)
– Vragen die je eventueel hebt en informatie.
– een foto waar het kind of de persoon alleen op staat.
– de betaling.

Je kunt mij dus een mailtje sturen via het formuliertje hieronder aan de pagina.  Met daarin je aanvraag voor een Luisterkind Afstemming. Voor jezelf of voor je kinderen.
Natuurlijk mag je me ook mailen voor eventuele vragen.
Ik zal je aanvraag bevestigen en je een begeleidend schrijven toesturen waarin alles nog een keer in staat uitgelegd.
Het tarief voor een Luisterkind Afstemming is 70,- euro

Als de foto, vragen en info en betaling allemaal binnen zijn.
Heb je vanaf dat moment binnen 2 weken de Luisterkind Afstemming in je mailbox.

Disclaimer:
We zijn geen arts of tovenaar, geen psycholoog of wat dan ook. Ik kan geen ziektes of aandoeningen verhelpen.
Belangrijk is dat als er klachten zijn ik je ten alle tijden adviseer dat je naar een huisarts of specialist gaat.
Ik maak contact met jou, je zoon of dochter om helder te krijgen wat er in de weg zit. Niet meer en niet minder.
Ik zet het met liefde voor jullie op papier in een verslag en de vervolgstappen zijn aan jullie.