Luisterkind Levensbrug Afstemming

Via een Luisterkind Levensbrug Afstemming gaan we in contact met diegene die niet meer bij macht is om zelf aan het woord te zijn. Dit kan voor of na het overlijden zijn: zowel volwassenen, ouderen, kinderen of kinderen die vroegtijdig tijdens de zwangerschap overleden zijn.

De Luisterkind Levensbrug Afstemming kun je ook aanvragen als er Dementie of Alzheimer is of als iemand in Coma ligt. We gaan dan op een specifieke manier te werk.
In liefde ga ik Luisteren, er zijn vaak zoveel emoties en vragen onbeantwoord en het kan zo fijn om een boodschap van geliefde te ontvangen. Het kan ook confronterend zijn, het is niet altijd alleen maar leuk wat een ander te vertellen heeft.
Mijn ervaring is dat het vaak helend kan werken.

Zelf heb ik een liefdevolle Luisterkind Levensbrug Afstemming mogen ontvangen van onze dochter, ze is tijdens de zwangerschap weer terug gegaan naar het licht. Ook heb ik een Luisterkind Levensbrug Afstemming mogen ontvangen van mijn vader die 6 jaar geleden overleden is.
Ik vond het heel waardevol om met zoveel liefde een boodschap te ontvangen.
Waar ik veel aan gehad heb.

Tijdens het schrijven van de Luisterkind Levensbrug Afstemmingen ervaar ik heel veel liefde en koestering. Opluchting is er ook vaak bij beide partijen omdat ze soms al lang met verdriet of schuldgevoelens rondlopen. Er mag heling zijn. Gun het jezelf.

Disclaimer: Ik ben geen arts , ik voorspel geen overlijden en geen termijnen.
Ik maak op aanvraag contact , ik vertaal dit in een verslag.
Verdere vervolg stappen zijn aan jou.

Hoe vraag ik een Luisterkind Levensbrug Afstemming aan?

Je mag mij een email sturen via het formulier hieronder aan de pagina. Hierin kun je de aanvraag sturen. Ik mail je zo snel mogelijk terug en stuur je een begeleidend schrijven toe waarin alles nog een keer staat uitgelegd.
Als ik alle info en betaling binnen heb heb je binnen 2 weken de Luisterkind Levensbrug Afstemming in je mailbox binnen.
Een Luisterkind Levensbrug Afstemming kost 70,- euro.
Ik ontvang je aanvraag in liefde.