Dewi ontdekt haar kleuren

Dit is een lief toegankelijk boekje wat ik geschreven heb.
Het is voor iedereen die met kinderen op reis wilt in hun binnenwereld.
We leven in een wereld waarin we vooral veel vanuit ons hoofd leven en veel mensen voorbij gaan aan hun gevoel en wat het ons wil vertellen.
We zijn soms het contact met onze binnenwereld, onze kern, kwijt.
Dit boekje is een middel om kinderen mee te nemen en kennis te laten maken met hun binnen wereld. Het werkt voor je kind of voor de kinderen om je heen,
maar ook voor het kind in jouw.
In het eerste kwartaal van 2022 verwacht ik dit boekje via deze website in de verkoop.
Wil je al een boekje reserveren?
Dat kan en houd ik je op de hoogte van de vorderingen?
Dan kun je onderaan deze pagina een formulier invullen en dan reageer ik zo snel mogelijk.
Dankjewel.

Hoe is dit boekje ontstaan?

Dit is een meditatief boekje voor iedereen die met kinderen op reis wilt in hun binnen wereld. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de kinderen opvang in de leeftijdsgroep van 0 tot 12 jaar. Tijdens mijn leven heb ik kennis mogen maken met mijn binnenwereld ofwel mijn innerlijke wereld. Bewustwording en in verbinding zijn mijzelf en het universum is daarbij erg belangrijk geworden voor mij. We leven in een wereld waarin we veel vanuit ons hoofd leven en vaak ver van de verbinding met onszelf zijn.
Graag geef ik de bewustwording die mijn leven heeft verrijkt door aan andere en het liefst al zo jong mogelijk.

In 2012 ben ik zwanger geworden van onze dochter Dewi. Helaas was dit een buitenbaarmoederlijke zwangerschap die niet goed is afgelopen. Ik kwam op de intensivecare terecht omdat mijn eileider klapte en ik in shock raakte. Gelukkig is het met mij goed afgelopen. Helaas verloren we ons dochtertje. Ze heeft een plek in ons gezin en een naam gekregen. We zijn in verbinding met haar en zo gebeurde het dat zij mij het verhaaltje in fluisterden.

Dit boekje gaat over je chakras en de kleur en de kracht van deze prachtige energie.

Mijn missie is om zoveel mogelijk kinderen klein en groot kennis te laten maken met hun binnen wereld. Want hoezo leren wij op school niet dat we chakraś hebben en dat je daarvoor kunt zorgen. We mogen weer ontwaken en terug gaan naar ons gevoel.

Onze charkas zijn een belangrijke basis in onszelf. De chakra;s worden ook wel onze energie wielen genoemd. Door gebeurtenissen kunnen ze uit balans raken en ons systeem dus ook. Dit gebeurd vaak als als we nog heel klein zijn. Er kan dan een blokkade in de doorstroming van je energie ontstaan waar je last van kan ondervinden.

Het kan zijn dat je je niet goed kan aarden of onrustig bent, dat je lichamelijke klachten krijgt of er te veel prikkels binnenkomen. enz. Er zijn veel gevoelige kinderen en volwassenen die op jonge leeftijd hadden willen leren dat je voor je energie systeem kunt zorgen en dus beter voor jezelf.

Ik heb dit boekje in verbinding met Dewi mogen schrijven. Mama ? waarom weten de kinderen niet dat je een binnen wereld hebt en dat je daarvoor kunt zorgen? en zo ontstond het verhaaltje. In verbinding met wijsje een wezentje vanuit het licht ( universum) en in verbinding met je binnenwereld.

In mijn Praktijk werk ik als Holistische kindercoach en Transfromatie therapeut en hoeveel volwassenen en kinderen ik ontmoet die de verbinding kwijt zijn met zichzelf en hoeveel niet gezien en gehoord zijn is bizar. Hierdoor ontstaan overtuigingen die vast zitten in je chakras en de energie dus niet kan doorstromen.
Hoe fijn is het als kinderen zo klein als ze zijn leren dat je je chakras kunt onderhouden door liefdevolle positieve affermaties te gebruiken en jezelf met positieve gedachtes sterker en stabieler maakt. In plaats van altijd negatief te denken.

Tijdens het bewandelen van mijn pad heb ik mogen voelen hoe het is als je je bewust mag verrijken met zelf liefde en zelfkennis dit gun ik iedereen en ik voel en zie dat veel mensen geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Daar is dus dit boekje voor.
Terwijl jij dit voorleest voor de kinderen om je heen mag er in de energie veel gebeuren.
Je helpt zo de kinderen op je heen en het innerlijke kind in jou.
Ik ben er van overtuigd en ik voel aan alles dat dit boekje jou en de kinderen om je heen mag helpen om heerlijk bij jezelf te komen.
Dit boekje mag jouw helpen om voor je binnen wereld te zorgen en zo lief te zijn voor jezelf.
Ontdek samen met Dewi de kracht van je kleuren.
Kinderen en onze ziel houden van herhaling dus lees het maar regelmatig.

Hoe fijn is het dat de kinderen straks voelen en weten dat Rood je eerste chakra ervoor zorgt dat je je veilig voelt. Ik hoor ze al zeggen. Rood is Ik ben Veilig. Als ze het zo voelen in verbinding met zichzelf kunnen ze in balans blijven als ze de grote wereld in gaan.
Onbewust en bewust mag er veel gebeuren, neem de kinderen om je heen en het innerlijke kind in jezelf mee op reis in je binnenwereld en ontvang de kleuren en de affermaties die erbij horen. Geniet van het boekje en gun jezelf en de kinderen om je heen dit moment.

Wil je dit boekje graag ontvangen en op de hoogte blijven van de vorderingen?
Vul hieronder aan de pagina dan het formuliertje in dat je het boekje graag wil reserveren.
Ik houd je dan op de hoogte.
Het boekje wordt in het eerste kwartaal van 2022 verwacht.
Bedankt dat je enthousiast bent.