Chakra massage voor vrouwen

Chakras zijn energie wielen die in verbinding staat met het fysieke en energetische lichaam. Er zijn honderden chakras in het lichaam, tijdens de massage behandelen we de 7 basis chakras. Je kunt je voorstellen dat elk chakra zich op de aangegeven hoogte bevindt zoals op de foto hiernaast en zich uitstrekt aan de voorzijde en de achterzijde van het lichaam. De energie van ieder chakra zit dus voor een gedeelte in ons aardse stoffelijke lichaam, tot in de aura om ons heen. Het zijn eigenlijk de organen van ons energetische lichaam. Tijdens een heerlijk ontspannende rug massage brengen we ze weer in balans. Lees hieronder verder hoe het werkt.

 

Waarom de massage?

In de massage behandelen we via een fysieke rug massage de 7 hoofdchakras en de grondingspunten op de stuit/handen/benen en voeten. We hebben allemaal een druk leven wat soms aan ons voorbij lijkt te vliegen. In je leven maak je van alles mee, dit kunnen fijne ervaringen zijn of minder fijne ervaringen. Het kan zo maar zijn dat dit een disbalans veroorzaakt in een van de chakra gebieden. Hierdoor kan de energie niet meer vrij doorstromen en hier kun je klachten door ervaren. Daarbij komt dat we in een periode zitten waarin onze trillingsfrequentie aan het verhogen is. Dit zorgt er voor dat er nieuwe eisen gesteld worden aan ons energetische systeem.

chakras zorgen voor het ontvangen, verwerken en overdragen van de levensenergie. Ieder chakra heeft zijn eigen bewustzijnsgebied. Zoals bv. vertrouwen , relaties, liefde voor jezelf , expressie enz.
Ook zijn ze verbonden met belangrijke zenuwcentra en hormoon producerende klieren in het lichaam en een kleur, die bijdraagt aan de trilling van de chakra. In verbinding met het verleden en de toekomst en tijdens massage zijn in het nu. Het is een fijne zachte en vooral een ontspannende massage. We meten bij de eerste massage via een biosensor welke massages uit balans zijn en wat dat kan betekenen voor jouw. Het kan je inzichten geven in processen waar je nu inzit.

 

Voor wie?

De massage geef ik aan vrouwen en kinderen.
Vrouwen die klachten in hun lichaam ervaren, spanning ervaren, een vol hoofd hebben of gewoon weer opzoek zijn naar zichzelf en of een ontspanningsmoment voor zichzelf nemen.

Ook kinderen kunnen uit balans zijn door ingrijpende gebeurtenissen of spanningen en ervaringen om hun heen. Vooral voor fijngevoelige kinderen en volwassenen is de massage heel fijn en helend.

De massage voor vrouwen vanaf 15 jaar.
De eerste massage met intake duurt +/- 1,5 uur en kost 70,-
Daarna 45 min a 60 min en kost 60,-

De massage voor kinderen tot 15 jaar.
De eerste massage met intake duurt +/- 1 uur en kost 60,-
Daarna 30 min a 45 min en kost 45,- euro.